Herstel na knieoperatie

Herstellen na een knieoperatie kan heel goed bij ons. U kunt direct vanuit het ziekenhuis bij ons terecht. Wij bieden nazorg en hulp bij uw persoonlijke verzorging. Ook starten we direct met fysiotherapie. Zo leert u uw knie op juiste wijze gebruiken en wordt deze weer sterk en soepel.

De fysiotherapeut: Na een knieoperatie wordt u vaak binnen een dag ontslagen uit het ziekenhuis. Er is dan alleen tijd is voor uitleg van basisvaardigheden. Wij besteden veel tijd aan uitleg, oefeningen en training. De fysiotherapie in de Kim is aangesloten bij het Rijnland Heup-knienetwerk en zodoende goed geschoold om de revalidatie bij verschillende knieaandoeningen en -operaties te begeleiden.Het traject na een knieoperatie is tevens gericht op het optimaliseren van het herstelproces en het herwinnen van zelfredzaamheid om uiteindelijk zo goed mogelijk naar huis te kunnen gaan.

Wilt u meer weten over een herstelverblijf, belt u dan met ons. U kunt hier berekenen wat een dag in ons zorghotel kost. Inbegrepen zijn de zorg, de hotelkamer en de maaltijden.

Voor meer informatie en reserveringsmogelijkheden kunt u het beste even met ons bellen: 071 364 0730