Herstel na knieoperatie

Herstellen na een knieoperatie kan heel goed bij ons. U kunt direct vanuit het ziekenhuis bij ons terecht. Wij bieden nazorg en hulp bij uw persoonlijke verzorging. Ook starten we direct met fysiotherapie. Zo leert u uw knie op juiste wijze gebruiken en wordt deze weer sterk en soepel.

De fysiotherapeut: Na een knieoperatie wordt u vaak binnen een dag ontslagen uit het ziekenhuis. Er is dan alleen tijd is voor uitleg van basisvaardigheden. Wij besteden veel tijd aan uitleg, oefeningen en training. De fysiotherapie in de Kim is aangesloten bij het Rijnland Heup-knienetwerk en zodoende goed geschoold om de revalidatie bij verschillende knieaandoeningen en -operaties te begeleiden.Het traject na een knieoperatie is tevens gericht op het optimaliseren van het herstelproces en het herwinnen van zelfredzaamheid om uiteindelijk zo goed mogelijk naar huis te kunnen gaan.

Wilt u meer weten over een herstelverblijf, belt u dan met ons. U kunt hier berekenen wat een dag in ons zorghotel kost. Inbegrepen zijn de zorg, de hotelkamer en de maaltijden.

Voor meer informatie en reserveringsmogelijkheden kunt u het beste even met ons bellen: 071 364 0730

Bereken uw verblijf

U kunt hier de verblijfskosten berekenen. Zorgverzekeraars vergoeden soms een deel van het verblijf.

De tarieven voor 2020 zijn nog niet bekend. Bent u van plan om in 2020 te reserveren, neemt u dan contact met ons op.
Zorg per kwartier € 15,00

Uw dagprijs: € x,00

Dit is een indicatie. Belt u even voor de definitieve tarieven?

071 36 40 730

U heeft nu uw dagprijs berekend. Dit is een indicatie en er kunnen geen rechten aan worden ontleend. De dagprijs voor een herstelverblijf is inclusief logies en recovery care services. Het is verstandig om even met ons te bellen over de beschikbaarheid van kamers, uw zorgvraag en de vergoedingsaanvraag bij uw verzekeraar.