Herstel na heupoperatie

Herstellen na een heupoperatie kan heel goed bij ons. U kunt direct vanuit het ziekenhuis bij ons terecht. Wij bieden nazorg en hulp bij uw persoonlijke verzorging. Ook starten we direct met fysiotherapie. Zo leert u uw meteen weer soepel bewegen.

De fysiotherapeut:
“Na een heupoperatie wordt u vaak binnen een dag ontslagen uit het ziekenhuis. Dat betekent dat er alleen tijd is voor uitleg van basisvaardigheden. Bij ons is er met fysiotherapie veel meer tijd om te besteden aan uitleg, oefeningen en training. De fysiotherapie in de Kim is aangesloten bij het Rijnland Heup-knienetwerk. Wij zijn op de hoogte van alle protocollen en er zal in samenspraak met u een behandeltraject worden uitgezet. De behandelingen zijn 1-op-1 en met goede, persoonlijke aandacht. Dit resulteert in een goed eindniveau, waarbij u met voldoende vaardigheden naar huis kunt om verder te revalideren met de eigen fysiotherapeut.

Wilt u meer weten over een herstelverblijf, belt u dan met ons. U kunt hier berekenen wat een dag in ons zorghotel kost. Inbegrepen zijn de zorg, de hotelkamer en de maaltijden.

Voor meer informatie en reserveringsmogelijkheden kunt u het beste even met ons bellen: 071 364 0730