De zorg

Wij bieden nazorg, verpleging en verzorging zoals de thuiszorg die ook biedt. Daarnaast bieden een veilig en comfortabel verblijf met 24/7 toezicht, en een scala aan extra zorgservices. Die services omvatten onder andere administratieve contacten met uw zorgverzekeraar; een verpleegkundige slaapdienst, het regelen (en soms beheren) van medicatie, transfers door het gebouw, wandelingen, creatieve workshops, kortom alles wat niet is de thuiszorg is vastgelegd maar waar wel behoefte aan is.

De thuiszorg wordt vergoed en voor de extra services betaalt u een vast bedrag per dag. Dit is inbegrepen bij het verblijfstarief.

Zorg met een glimlach. Het Kim-gevoel. U komt het overal tegen. Aandacht voor uw herstel. Met ruimte om zoveel mogelijk zelf te doen. U wordt deskundig ondersteunt bij alles wat nodig is. En we houden u onopvallend maar goed in de gaten.

Bereken uw verblijf

U kunt hier de verblijfskosten berekenen. Zorgverzekeraars vergoeden soms een deel van het verblijf.

De tarieven voor 2020 zijn nog niet bekend. Bent u van plan om in 2020 te reserveren, neemt u dan contact met ons op.
Zorg per kwartier € 15,00

Uw dagprijs: € x,00

Dit is een indicatie. Belt u even voor de definitieve tarieven?

071 36 40 730

U heeft nu uw dagprijs berekend. Dit is een indicatie en er kunnen geen rechten aan worden ontleend. De dagprijs voor een herstelverblijf is inclusief logies en recovery care services. Het is verstandig om even met ons te bellen over de beschikbaarheid van kamers, uw zorgvraag en de vergoedingsaanvraag bij uw verzekeraar.