Fysiotherapie

Fysiotherapie is essentieel bij een goed herstel. Na een ingreep is het prettig om te revalideren met behulp van ervaren en deskundige fysiotherapeuten. In de Kim neemt de fysiotherapie alle tijd om voor uitleg, oefeningen en training. De fysiotherapeuten zijn aangesloten bij het Rijnland Heup-knienetwerk en zodoende goed geschoold om de revalidatie bij verschillende aandoeningen en -operaties te begeleiden. Zij zijn op de hoogte van alle protocollen en zullen in samenspraak met u een behandeltraject inzetten. Met een kort herstelproces en het herwinnen van zelfredzaamheid kunt u zo goed mogelijk naar huis.

De behandelingen zijn 1-op-1 en met goede, persoonlijke aandacht. Er wordt gebruikt gemaakt van een startbehandeling op de hotelkamer. Daarna wordt gerevalideerd in de oefenruimte van de fysiotherapie, in het gebouw (o.a. trappenhuis) en op de boulevard.

En binnenkort we gaan een stap verder: wilt u extra behandelingen, massages of een fysio-fitnessprogramma? Een deskundig team staat straks zeven dagen in de week voor u klaar in een hypermoderne behandel- en oefenruimte. Met zeezicht.

Bereken uw verblijf

U kunt hier de verblijfskosten berekenen. Zorgverzekeraars vergoeden soms een deel van het verblijf.

De tarieven voor 2020 zijn nog niet bekend. Bent u van plan om in 2020 te reserveren, neemt u dan contact met ons op.
Zorg per kwartier € 15,00

Uw dagprijs: € x,00

Dit is een indicatie. Belt u even voor de definitieve tarieven?

071 36 40 730

U heeft nu uw dagprijs berekend. Dit is een indicatie en er kunnen geen rechten aan worden ontleend. De dagprijs voor een herstelverblijf is inclusief logies en recovery care services. Het is verstandig om even met ons te bellen over de beschikbaarheid van kamers, uw zorgvraag en de vergoedingsaanvraag bij uw verzekeraar.