Fysiotherapie

Fysiotherapie is essentieel bij een goed herstel. Na een ingreep is het prettig om te revalideren met behulp van ervaren en deskundige fysiotherapeuten. In de Kim neemt de fysiotherapie alle tijd om voor uitleg, oefeningen en training. De fysiotherapeuten zijn aangesloten bij het Rijnland Heup-knienetwerk en zodoende goed geschoold om de revalidatie bij verschillende aandoeningen en -operaties te begeleiden. Zij zijn op de hoogte van alle protocollen en zullen in samenspraak met u een behandeltraject inzetten. Met een kort herstelproces en het herwinnen van zelfredzaamheid kunt u zo goed mogelijk naar huis.

De behandelingen zijn 1-op-1 en met goede, persoonlijke aandacht. Er wordt gebruikt gemaakt van een startbehandeling op de hotelkamer. Daarna wordt gerevalideerd in de oefenruimte van de fysiotherapie, in het gebouw (o.a. trappenhuis) en op de boulevard.

En binnenkort we gaan een stap verder: wilt u extra behandelingen, massages of een fysio-fitnessprogramma? Een deskundig team staat straks zeven dagen in de week voor u klaar in een hypermoderne behandel- en oefenruimte. Met zeezicht.