Faciliteiten

“Vanuit mijn kamer kon ik de zee zien en horen. Het restaurant had een heerlijke keuken. Dat gaf mij een echt vakantiegevoel terwijl ik ook intensief oefende met de fysio. Na een week werd de boulevard mijn oefenterrein!”

Wij beschikken over verschillende faciliteiten die uw verblijf veraangenamen. U kunt genieten van dagverse maaltijden in ons restaurant of heerlijk een wandeling maken over de boulevard. Uw familie en vrienden zijn welkom om samen met u te genieten van een taartje, lunch of keuzediner. Hier vindt u informatie over:

De Kamers
Het Restaurant
De Beautysalon
De Zorg
Fysiotherapie
Activiteiten & Workshops

Restaurant

Zorghotel De Kim

  • 40 kamers
  • Elektrisch verstelbare bedden
  • Flatscreen-tv
  • Kluisje, koelkast
  • Intercom met alarmeringssysteem
  • Alle hotelkamers hebben een aangepaste badkamer

Ons restaurant heeft een grote serre met een glazen dak. De keuken verzorgt dagelijks een gevarieerd aanbod. Uiteraard houden wij rekening met dieetwensen. Bezoek kan altijd reserveren voor lunch of diner. Het restaurant heeft ook een comfortabele zithoek met tv, open haard en boeken.

Op de bovenste etage bevindt zich een atelier annex vergaderruimte. De grote raampartijen bieden een spectaculair uitzicht op Noordwijk, de duinen en de zee. Er zijn wekelijks creatieve workshops waar iedereen (vrijblijvend) aan kan deelnemen.

Verder heeft het hotel een eigen parkeerplaats (beperkt aantal plaatsen) en een beautysalon. De kapper, pedicure of schoonheidsspecialiste kunt u boeken bij de receptie. Ook kunt u via de receptie taxivervoer regelen naar het ziekenhuis.

De fysiotherapie heeft een eigen behandelruimte waar u, op instructie van de fysiotherapeut, ook zelfstandig kunt oefenen. Iedereen kan gebruik maken van onze hulpmiddelen zoals een rollator, krukken of een rolstoel.

Ons zorgteam is ‘s nachts aanwezig voor calamiteiten.