Recensies

Recensies zijn er om van te leren: van onze gasten ontvangen wij fijne, ontroerende en kritische reacties:

Reacties

 1. Een heel fijn verblijf in Zorghotel de Kim met alle zorg die een mens maar wensen kan.
  Zeer vriendelijk personeel en fantastisch eten.
  Ik hoop het voorlopig niet maar, indien noodzakelijk, dan wil ik opnieuw in jullie zorghotel verblijven.
  Hartelijke groet!

 2. Na mijn heupoperatie 2 weken in de Kim. Dit is een voortreffelijke keuze geweest. Lekker dicht bij de zee. De complimenten voor het personeel, ik ben erg verwend door iedereen, zeker ook de koks (mijn koffer was te klein anders had ik ze meegenomen..). Ik moet nog een keer geopereerd aan de andere heup, dan ga ik zeker weer een paar weken naar de Kim! Dank allemaal voor de mooie weken.

 3. Vandaag thuis gekomen van ’n korte vakantie. Mijn vriendin en ik hebben genoten. Super hotel, vriendelijk personeel, mooie kamer en het ontbijt was super! Kom zeker weer terug.
  Groetjes uit Arnhem.

 4. We kwamen 3 dagen als vakantiegast/ dus 2 nachten.
  We hadden een zorghotel in gedachte dus heerlijk onbezorgd. De ontvangst in het restaurant was allervriendelijkst. Niets dan lof, zeker ook voor de kok.
  We hadden een vaste prijs afgesproken zowel voor het hotel als voor de zorg!
  Met iemand van de zorg een intake gesprekje gehad en verteld wat we nodig hebben.
  We hebben in het geheel 4 dames gezien voor de zorg, en telkens even moeten vertellen wat de bedoeling is ( hoezo intake?).
  De eerste dames waren prima, heel handig en correct. De laatste zorgverlener was hopeloos onhandig, zowel in haar hulp als in haar uitspraken. We hebben er later samen maar om gelachen. De zorg duurde iets langer en er werd op de rekening gewoon weer minuten bijgeschreven, ondanks de vaste afspraak voor de zorg.
  Ondanks dat ik verteld had dat mijn man in een rolstoel zit, was de kamer te krap om er goed mee uit de voeten te kunnen. De bedden stonden zodanig ver uit elkaar, dat ik er kussens tussen heb moeten leggen om ’s morgens even lekker tegen mijn man aan te kunnen liggen.
  Bij het afrekenen is er het nodige opgemerkt en weer enigszins rechtgezet.
  Heel vervelend en verwarrend.
  Jammer ook, dat ik juist bij het afrekenen te horen kreeg: Jullie hadden eigenlijk de mindervaldidekamer moeten hebben. Hoe had ik dat kunnen weten??
  Ik denk niet dat we nog een keer naar de Kim komen.

  • Geachte familie van Beveren, Wat vervelend te lezen dat uw verblijf niet aan uw verwachtingen heeft voldaan. De Kim beschikt inderdaad over een grotere mindervalide kamer die beter toegankelijk is voor mensen in een rolstoel. Die kamer was op dat moment niet beschikbaar. Uw feedback heb ik doorgegeven aan onze zorgmanager zodat we daarin kunnen verbeteren.
   Groet het Kim team.

 5. Een verblijf in De Kim is altijd een feestje. Het gevoel van welkom zijn is sterk. Het eten is er heerlijk en er zijn geen bezoektijden zodat ik dat allemaal zelf kan regelen.

 6. Na mijn heup operatie heb ik ervoor gekozen “bij te komen” in de Kim, Een heel verstandige keus.
  Het eten is fantastisch, de zorg hart verwarmend, hygiene dik voor elkaar, kortom een prima plek om op kracht te komen, echt een aanrader

 7. Wat een heerlijke plek om even bij te komen. Alles was even goed en liefdevol. Complimenten voor zorg en keuken. En dan zo dicht bij het strand. Kan het beter? Ik denk het niet.

 8. Het zorghotel gaf niet die begeleiding die nodig was. Ik kreeg onvoldoende begeleiding van een fysiotherapeut en viel in de fysoruimte.
  Daarnaast Was ik daar door een knieoperatie, maar struikelde ik over een parasolvoet en brak vervolgens mijn heup

 9. Iedereen zou hier lid van moeten zijn.
  Na het verblijf van mijn moeder in de oude Kim ben ik gelijk lid geworden. Dat betaalde zich nu uit. Na een mislukte operatie aan mijn long, kwam ik als wrak het ziekenhuis uit. In de de Kim hebben ze mij, in 14 dagen, weer op de benen gezet. Zelfs met de nodige katheter ellende bleven we lachen. Want dat doen ze hier veel en graag.
  Denk dat ik z o ongeveer de enige ben waar ze zowel de oude als de jonge versie in huis hebben gehad. EN er waren nog mensen uit de tijd van mijn moeder, Eric, Marja Ellen, in elk geval
  Ik hoop, na mijn bestraling/chemo traject, nog een paar dagen in de KIM te mogen bij komen.
  Maar eerst zorgen dat ik kanker vrij verklaart wordt.

  Lieve Ilonka, Marja, Ellen Didi en alle dames EN heren waar ik de naam even van kwijt ben.
  Jullie zijn geweldig.

 10. Dit is echt een prima zorghotel met goede verzorging die allemaal even lief en behulpzaam zijn.
  Misschien zou de verzorging wel handschoenen kunnen dragen als ze bij een wond iets moeten doen, zelf had ik nog een drain maar daar had de verzorging zeker geen ervaring mee om deze te verwijderen, terwijl het ziekenhuis naar zorghotel had gebeld om dit te vragen en dit was geen probleem werd er gezegd dit was niet bekend bij het personeel, dus heb ik dat toch in het ziekenhuis laten doen.
  Na een weekje voelde ik mij al heel erg uitgerust.
  Restaurant prima aardige en behulpzame bediening, man, vrouw of fam. kunnen ook mee eten, persoonlijk vond ik dat de prijs te hoog was voor wat mijn man op zijn bord kreeg, ligt er aan wie in de keuken stond.
  Verder wat ik wel een negatief puntje vond, wij kwamen direct vanuit het ziekenhuis naar het zorghotel, werden ontvangen door een telefoniste die niet echt vriendelijk was………..altijd leuk als men even met welkom wordt ontvangen, ( wat overigens de verzorging wel deed)
  Wij hadden op het laatst geboekt en Hotel zat aardig vol, de telefoniste ging ons voor naar mijn kamer, mijn man zei beneden? Telefoniste zei beetje kribbig ……….ja dit is de goedkoopste kamer, overigens was het een prima kamer met een heerlijk bed, alleen wel erg veel geluid overlast zo op de benedenverdieping.
  De ontbijt kon ook op de kamer gebracht worden, met een verstelbaar tafeltje naast mijn bed ging dat prima, ik was nl beperkt met bewegen aan mijn arm en had operatie aan voet gehad,
  Op een ochtend werd de deur opengezwaaid……..was waarschijnlijk de beurt voor die telefoniste de ontbijten rond te brengen, het dienblad werd met een harde klap op bureautje gezet en de dame wou weglopen, ik vroeg vriendelijk wil je het op tafeltje naast mijn bed zetten?
  dat deed ze en liep weer snel weg, heerlijk vanuit mijn bed kunnen genieten van het voortreffelijke ontbijt.
  Dit Zorghotel zou ik zeker aanbevelen.

 11. De verzorging was liefdevol, attent en altijd beschikbaar. Hoewel ik niet veel vroeg maar de zekerheid dat er altijd iemand klaar staat is een JUWEELTJE!!

 12. Heerlijke rust, een paar dagen als hotelgast iets wat ik al jaren in de zomer doe. Genieten van de lekkere maaltijden en vooral van de vriendelijkheid van iedereen. Het lopen met mijn rollator op de boulevard is een feest, met die prachtige zee.

 13. Ik ben alleen en na een week in De Kim ben ik tot de conclusie gekomen dat geen man kan tippen aan dit zorghotel! HET WAS HIER HEERLIJK! ALLEMAAL BEDANKT!!

 14. Wat een geweldig, fijn, lief en geduldige zorg en verwennerij heb ik voor mij en om me heen gehad. Haast te goed! Super!

 15. Kamer 309 heerlijk rustig zeezicht… ik zong: ‘ik wil terug naar De Kim; ’t was niet zo slim te verdwijnen, nu ga ik vast wegkwijnen’
  Vrolijk gegroet!

 16. Als je na een operatie hier belandt blijkt dat De Kim eigenlijk één grote pijnstiller is: de vriendelijkheid en zorgzame attentie van alle medewerkers, de beschutte tuin en de goede keuken maken dat het verblijf als vakantie aanvoelt. Heel veel dank!

 17. Heel veel dank voor de goede zorg en de voortreffelijke keuken!

 18. Bedankt hier kreeg ik zelfvertrouwen om te bewegen!

 19. Herstellen aan zee, een gouden idee. Body & soul in balans in de Blue Zone. De Kim opent vergezichten.

 20. Na mijn knieoperatie ben ik hier een week geweest. Ik had ijspakkings nodig, ca. 6 x per dag. Men was hier niet van op de hoogte en wilde daar ook niet aan beginnen. Er is contact geweest met het ziekenhuis en het bleek wel nodig: 3 x per dag. Ik moest hiervoor telkens een zuster bellen. Een keer had ik ’s nachts zo ontzettend veel pijn dat ik de nachtzuster heb gebeld. Er werd weinig begripvol gereageerd. Ik had meer verwacht van dit zorghotel anders was ik er niet naar toe gegaan. Over het eten, de kamer, etc. niets dan lof. Ik vind het voor een zorghotel slecht dat bovenstaande behandeling zorg slechts moeizaam geleverd kon worden!

  • Wij kunnen ons voorstellen dat het voor u een teleurstellende ervaring is geweest. We zijn nooit goed geïnformeerd over uw specifieke behandeling. Wij zullen er in de toekomst sneller en beter op anticiperen.

 21. Na een maand verzorging, persoonlijke aandacht en verwennerij heb ik De Kim ervaren als “the place to be” voor herstel onder deskundige en liefdevolle begeleiding van het gehele Kim-team. Vertoeven in een wisselend en gevarieerd gezelschap met lotgenoten was verre van saai! Het heeft mijn horizon en vriendenkring verbreed! Conclusie: revalideren in De Kim is het beste wat mij en mijn nieuwe heup kon overkomen!! Van harte alle lof en dank!

 22. Heb hier 3 weken mogen verblijven en het was echt heerlijk hier te herstellen. Dank aan iedereen die hier met liefde en aandacht voor de mensen zorgt. Het kon echt niet beter. Mocht ik in de toekomst onverhoopt nog eens moeten herstellen dan kom ik zeker weer om te genieten van jullie vriendelijkheid en aandacht. Hartelijks!

 23. Het waren 22 bijzondere dagen. Onvergetelijk. het is geen hotel, het is geen ziekenhuis maar het is familie… en het voelt als thuis. Dank jullie allen voor de zorgen, de indrukken, alles!

 24. Hartelijk dank voor jullie onuitputtelijke vriendelijkheid en zorg! Ik bewonder ieder van jullie om alle eigenschappen die nodig zijn om dit zware werk te doen! Met veel warme groeten!

 25. Heel veel dank voor de afgelopen 4 weken. Prima aandachtige zorg als opstapje naar het gewone leven! Het was zeer geslaagd! Hartelijk dank.

 26. De liefdevolle hulp die ik hier van jullie heb mogen ontvangen heeft voor mijn genezing gezorgd. Bedankt allemaal voor alles!!!!

 27. Al mijn dank voor jullie lieve zorgen, hartelijkheid, enthousiasme + humor! Heb weer een heerlijke twee weken gehad. Het eten was weer top. Maar het belangrijkste is de positieve sfeer hier. Heb er van genoten. Ik zal best een beetje heimwee krijgen.

 28. De zee woest en grijs, De Kim een baken.
  Je onafhankelijkheid gewaarborgd.
  Een fijn verblijf.

 29. De Kim was net zo goed als men mij vertelde. aardig personeel, kundige verpleging, prima restaurant!!

 30. Lieve verwenners van voor en achter de coulissen, morgen vertrek ik. Ik ben klaar om naar huis te gaan. In de twee weken hier hebben jullie me vertroeteld en getraind om op eigen benen te staan, zelf te douchen enz. Het was als een vakantie. Veel hartelijke dank en weet dat dit verblijf niet uit mijn herinnering gewist zal worden.

 31. Niet zo zeer zichtbare schade maar van binnen behoorlijk gewond en gekneusd was het heel erg nodig een plekje te hebben om veilig en rustig te herstellen. Ik heb dat plekje gevonden. Zelf werkzaam in de gezondheidszorg zie ik en weet ik hoe belangrijk de zorg is die hier geleverd wordt. Ik zal in mijn netwerk een rondwandelende reclame zijn voor De Kim en de vereniging WIK. Nu ben ik toe aan de volgende stap, ik wil jullie allemaal enorm bedanken. S.D
  In één woord fantastisch!

 32. Wat een geluk (na een ongeluk- door een val van mijn fiets gevallen) dat ik voor revalidatie terecht kon ik De Kim. Nu weet ik waarom ik in der tijd lid ben geworden van WIK en dat hoop ik nu ook nog lang te blijven! Een fantastisch team heeft het voor mij tot een luxe verblijf gemaakt. En voor de wijze waarop Kees Jan (fysiotherapeut) mij door het proces geloosd heeft ben ik hem heel dankbaar.

 33. De zee met zijn strand, de golven met hun heerlijke geluid, zelfs de zon heeft zich goed laten zien in februari. In deze 3 fijne weken heb ik weer energie gekregen om verder te gaan. Ik voel mij thuis in De Kim. Iedereen bedankt voor alles.

 34. De professionaliteit en de warme benadering van al het personeel van De Kim gaan hand in hand. Daar heb ik van mogen profiteren in ruim twee weken herstel na een knieoperatie. Deze holistische benadering heeft me goed gedaan en beter op weg geholpen. Mijn dank.

 35. Al heel veel jaren geleden werd ik geattendeerd op De Kim en het lidmaatschap van WIKVITAAL. Toen vond ik dat zover van mij afstaan. Tot ik nu hier zelf terecht kwam. Na aanvankelijk het gevoel te hebben dat ik hier werd gestald. Binnen 24 uur voelde ik me hier thuis en heb zelfs mijn verblijf nog verlengd. Het is hier in 1 woord G E W E L D I G! Iedereen is lief en attent. Je voelt je echt welkom! Ga zo door KIM!

 36. 42 dagen en nachten heb ik mogen genieten van jullie hulp en zeer goede diensten. Heel veel dank voor alle liefde en zorg!!

 37. Dit sfeervol herstelhotel is een uitstekend adres! Alles wordt eraan gedaan om het de gasten tijdens de dagen van hun verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Het personeel is bijzonder deskundig, vriendelijk en wanneer nodig tactvol.Iedere dag worden we verwend met de heerlijke maaltijden uit de voortreffelijke keuken bijzonder!! Nogmaals hartelijk dank, ik ga versterkt, geestelijk en lichamelijk naar huis.

 38. Lieve mensen van De Kim, wat heb ik hier weer een heerlijke tijd gehad. Het ‘eventjes’ om de hoek kijken als ik de nacht inging door 1 van de schatten gaf me een gevoel van veiligheid.

 39. Een glimlach …is soms een klein cadeautje en geeft je dan een beetje moed en kracht. Het kan je last net iets lichter maken als iemand zomaar naar je lacht.
  Of misschien een schouderklopje. Dat kan voor iemand net dat steuntje zijn. Al laat het alle zorgen niet verdwijnen, ’t verzacht misschien een beetje van de pijn.

Plaats een recensie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

54321