Recensies

Recensies zijn er om van te leren: van onze gasten ontvangen wij fijne, ontroerende en kritische reacties:

Reacties

 1. De verzorging was liefdevol, attent en altijd beschikbaar. Hoewel ik niet veel vroeg maar de zekerheid dat er altijd iemand klaar staat is een JUWEELTJE!!

 2. Heerlijke rust, een paar dagen als hotelgast iets wat ik al jaren in de zomer doe. Genieten van de lekkere maaltijden en vooral van de vriendelijkheid van iedereen. Het lopen met mijn rollator op de boulevard is een feest, met die prachtige zee.

 3. Ik ben alleen en na een week in De Kim ben ik tot de conclusie gekomen dat geen man kan tippen aan dit zorghotel! HET WAS HIER HEERLIJK! ALLEMAAL BEDANKT!!

 4. Wat een geweldig, fijn, lief en geduldige zorg en verwennerij heb ik voor mij en om me heen gehad. Haast te goed! Super!

 5. Kamer 309 heerlijk rustig zeezicht… ik zong: ‘ik wil terug naar De Kim; ’t was niet zo slim te verdwijnen, nu ga ik vast wegkwijnen’
  Vrolijk gegroet!

 6. Als je na een operatie hier belandt blijkt dat De Kim eigenlijk één grote pijnstiller is: de vriendelijkheid en zorgzame attentie van alle medewerkers, de beschutte tuin en de goede keuken maken dat het verblijf als vakantie aanvoelt. Heel veel dank!

 7. Heel veel dank voor de goede zorg en de voortreffelijke keuken!

 8. Bedankt hier kreeg ik zelfvertrouwen om te bewegen!

 9. Herstellen aan zee, een gouden idee. Body & soul in balans in de Blue Zone. De Kim opent vergezichten.

 10. Na mijn knieoperatie ben ik hier een week geweest. Ik had ijspakkings nodig, ca. 6 x per dag. Men was hier niet van op de hoogte en wilde daar ook niet aan beginnen. Er is contact geweest met het ziekenhuis en het bleek wel nodig: 3 x per dag. Ik moest hiervoor telkens een zuster bellen. Een keer had ik ’s nachts zo ontzettend veel pijn dat ik de nachtzuster heb gebeld. Er werd weinig begripvol gereageerd. Ik had meer verwacht van dit zorghotel anders was ik er niet naar toe gegaan. Over het eten, de kamer, etc. niets dan lof. Ik vind het voor een zorghotel slecht dat bovenstaande behandeling zorg slechts moeizaam geleverd kon worden!

  • Wij kunnen ons voorstellen dat het voor u een teleurstellende ervaring is geweest. We zijn nooit goed geïnformeerd over uw specifieke behandeling. Wij zullen er in de toekomst sneller en beter op anticiperen.

 11. Na een maand verzorging, persoonlijke aandacht en verwennerij heb ik De Kim ervaren als “the place to be” voor herstel onder deskundige en liefdevolle begeleiding van het gehele Kim-team. Vertoeven in een wisselend en gevarieerd gezelschap met lotgenoten was verre van saai! Het heeft mijn horizon en vriendenkring verbreed! Conclusie: revalideren in De Kim is het beste wat mij en mijn nieuwe heup kon overkomen!! Van harte alle lof en dank!

 12. Heb hier 3 weken mogen verblijven en het was echt heerlijk hier te herstellen. Dank aan iedereen die hier met liefde en aandacht voor de mensen zorgt. Het kon echt niet beter. Mocht ik in de toekomst onverhoopt nog eens moeten herstellen dan kom ik zeker weer om te genieten van jullie vriendelijkheid en aandacht. Hartelijks!

 13. Het waren 22 bijzondere dagen. Onvergetelijk. het is geen hotel, het is geen ziekenhuis maar het is familie… en het voelt als thuis. Dank jullie allen voor de zorgen, de indrukken, alles!

 14. Hartelijk dank voor jullie onuitputtelijke vriendelijkheid en zorg! Ik bewonder ieder van jullie om alle eigenschappen die nodig zijn om dit zware werk te doen! Met veel warme groeten!

 15. Heel veel dank voor de afgelopen 4 weken. Prima aandachtige zorg als opstapje naar het gewone leven! Het was zeer geslaagd! Hartelijk dank.

 16. De liefdevolle hulp die ik hier van jullie heb mogen ontvangen heeft voor mijn genezing gezorgd. Bedankt allemaal voor alles!!!!

 17. Al mijn dank voor jullie lieve zorgen, hartelijkheid, enthousiasme + humor! Heb weer een heerlijke twee weken gehad. Het eten was weer top. Maar het belangrijkste is de positieve sfeer hier. Heb er van genoten. Ik zal best een beetje heimwee krijgen.

 18. De zee woest en grijs, De Kim een baken.
  Je onafhankelijkheid gewaarborgd.
  Een fijn verblijf.

 19. De Kim was net zo goed als men mij vertelde. aardig personeel, kundige verpleging, prima restaurant!!

 20. Lieve verwenners van voor en achter de coulissen, morgen vertrek ik. Ik ben klaar om naar huis te gaan. In de twee weken hier hebben jullie me vertroeteld en getraind om op eigen benen te staan, zelf te douchen enz. Het was als een vakantie. Veel hartelijke dank en weet dat dit verblijf niet uit mijn herinnering gewist zal worden.

 21. Niet zo zeer zichtbare schade maar van binnen behoorlijk gewond en gekneusd was het heel erg nodig een plekje te hebben om veilig en rustig te herstellen. Ik heb dat plekje gevonden. Zelf werkzaam in de gezondheidszorg zie ik en weet ik hoe belangrijk de zorg is die hier geleverd wordt. Ik zal in mijn netwerk een rondwandelende reclame zijn voor De Kim en de vereniging WIK. Nu ben ik toe aan de volgende stap, ik wil jullie allemaal enorm bedanken. S.D
  In één woord fantastisch!

 22. Wat een geluk (na een ongeluk- door een val van mijn fiets gevallen) dat ik voor revalidatie terecht kon ik De Kim. Nu weet ik waarom ik in der tijd lid ben geworden van WIK en dat hoop ik nu ook nog lang te blijven! Een fantastisch team heeft het voor mij tot een luxe verblijf gemaakt. En voor de wijze waarop Kees Jan (fysiotherapeut) mij door het proces geloosd heeft ben ik hem heel dankbaar.

 23. De zee met zijn strand, de golven met hun heerlijke geluid, zelfs de zon heeft zich goed laten zien in februari. In deze 3 fijne weken heb ik weer energie gekregen om verder te gaan. Ik voel mij thuis in De Kim. Iedereen bedankt voor alles.

 24. De professionaliteit en de warme benadering van al het personeel van De Kim gaan hand in hand. Daar heb ik van mogen profiteren in ruim twee weken herstel na een knieoperatie. Deze holistische benadering heeft me goed gedaan en beter op weg geholpen. Mijn dank.

 25. Al heel veel jaren geleden werd ik geattendeerd op De Kim en het lidmaatschap van WIKVITAAL. Toen vond ik dat zover van mij afstaan. Tot ik nu hier zelf terecht kwam. Na aanvankelijk het gevoel te hebben dat ik hier werd gestald. Binnen 24 uur voelde ik me hier thuis en heb zelfs mijn verblijf nog verlengd. Het is hier in 1 woord G E W E L D I G! Iedereen is lief en attent. Je voelt je echt welkom! Ga zo door KIM!

 26. 42 dagen en nachten heb ik mogen genieten van jullie hulp en zeer goede diensten. Heel veel dank voor alle liefde en zorg!!

 27. Dit sfeervol herstelhotel is een uitstekend adres! Alles wordt eraan gedaan om het de gasten tijdens de dagen van hun verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Het personeel is bijzonder deskundig, vriendelijk en wanneer nodig tactvol.Iedere dag worden we verwend met de heerlijke maaltijden uit de voortreffelijke keuken bijzonder!! Nogmaals hartelijk dank, ik ga versterkt, geestelijk en lichamelijk naar huis.

 28. Lieve mensen van De Kim, wat heb ik hier weer een heerlijke tijd gehad. Het ‘eventjes’ om de hoek kijken als ik de nacht inging door 1 van de schatten gaf me een gevoel van veiligheid.

 29. Een glimlach …is soms een klein cadeautje en geeft je dan een beetje moed en kracht. Het kan je last net iets lichter maken als iemand zomaar naar je lacht.
  Of misschien een schouderklopje. Dat kan voor iemand net dat steuntje zijn. Al laat het alle zorgen niet verdwijnen, ’t verzacht misschien een beetje van de pijn.

Plaats een recensie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

54321