Verwijzers

Wanneer uw patiënt nog te kwetsbaar is om naar huis te gaan dan is De Kim de brug tussen ziekenhuis en thuis. Vaak is het de keuze van de patiënt zelf om naar De Kim te komen. U kunt daarbij helpen door hen er op attent te maken.

De zorgindicatie regelen wij maar het is belangrijk dat u een formulier ondertekent waardoor de patiënt een deel van de verblijfskosten kan terugkrijgen van de verzekering. Reserveren gaat simpel en snel.

Uw patiënt kan bij ons terecht wanneer het thuis nog niet gaat en zij aangewezen zijn op extra ondersteuning. De Kim heeft een gekwalificeerd zorgteam en werkt samen nauw samen met de eerste lijn.

Samen met een regionale zorgaanbieder bieden wij geïndiceerde wijkverpleging. Daarnaast bieden wij een uitgebreid servicepakket. Dit is bij de verblijfskosten inbegrepen. Veel zorgverzekeraars vergoeden een deel van het herstelverblijf via een aanvullende verzekering.

De verblijfskosten kunnen onze gasten zelf berekenen.

Bereken uw verblijf

U kunt hier de verblijfskosten berekenen. Zorgverzekeraars vergoeden soms een deel van het verblijf.

De tarieven voor 2020 zijn nog niet bekend. Bent u van plan om in 2020 te reserveren, neemt u dan contact met ons op.
Zorg per kwartier € 15,00

Uw dagprijs: € x,00

Dit is een indicatie. Belt u even voor de definitieve tarieven?

071 36 40 730

U heeft nu uw dagprijs berekend. Dit is een indicatie en er kunnen geen rechten aan worden ontleend. De dagprijs voor een herstelverblijf is inclusief logies en recovery care services. Het is verstandig om even met ons te bellen over de beschikbaarheid van kamers, uw zorgvraag en de vergoedingsaanvraag bij uw verzekeraar.