Herstellen en ontspannen aan zee

Laden...

Zorghotel De Kim

Zorghotel De Kim ligt in de duinen van Noordwijk, direct aan het strand. Onze gasten knappen niet alleen van deze unieke locatie op, het zijn ook de (zorg)medewerkers die zich elke dag inzetten om het de gasten zo aangenaam mogelijk te maken.

De Kim biedt een verblijf aan 44 gasten die in meer of mindere mate zorg nodig hebben. We kunnen voorzien in laag complexe tot midden complexe zorg. Dit is vergelijkbaar met de zorg en expertise die geboden wordt in de thuiszorg. Voor een onbezorgde vakantie met de zorg op achtergrond kunt u ook bij ons terecht.

Speciaal voor onze gasten is er naast verpleging/verzorging ook zeven dagen per week fysiotherapie mogelijk. Het zorghotel heeft verder een restaurant met groot terras, een voetreflextherapeut, een kapper, een diëtiste en een mental coach tot haar beschikking voor de gasten.

Blijf in contact
met Zorghotel De Kim!

Wees als eerste op de hoogte van onze arrangementen, uitbreiding van onze services en meer.

Door mij aan te melden, ga ik ermee akkoord dat Zorghotel De Kim mij e-mails stuurt met nieuws en aanbiedingen. Ik kan mij ten allen tijden afmelden. Ik heb de privacyverklaring van De Kim gezien.

Wacht!

Niet gevonden wat je zocht? Vraag het ons. Wij helpen je graag.

×