Zorgeloos herstellen

Bij ons kunt u zorgeloos herstellen. De Kim ligt in de prachtige omgeving van duin en strand op nog geen 20 meter van de zuid-boulevard van Noordwijk. Op het strand staan klassieke en hippe strandpaviljoens waarvan enkele het hele jaar open zijn.

Ons hotel is van alle gemakken voorzien. Er is wifi, een eigen parkeerplaats en bezoek kan altijd reserveren om mee te eten. Wij koken elke dag lekker, vers en verantwoord. Op de vierde verdieping kunt u meedoen met creatieve workshops of een yogales.

We hebben een knus binnen- en buitenterras. De kapper en schoonheidsspecialiste hebben hun salon in het souterrain naast het restaurant. Daar zit ook de fysiotherapie.

De hotelkamers zijn goed ingericht en bieden voldoende ruimte. 24 kamers hebben een balkon met zeezicht. Uw bed is elektrisch verstelbaar, de badkamer is aangepast en er is een alarmeringssysteem. Zo bent u altijd veilig.

Het zorgteam staat altijd voor u klaar. Een geruststellend gevoel is het om te weten dat er ook ’s nachts een verpleegkundige aanwezig is (slaapwacht). Met onze zorg en alle aandacht  –  van de fysiotherapeut, het zorgteam en het hotelteam – kunt u zich op een ontspannen manier richten op uw herstel. Daar gaat het om.

Bekijk ook: