De Kim: ‘Nieuwe kijk op zorg met therapeuten van De Praktijk’

Zorghotel De Kim gaat samenwerken met behandelcentrum De Praktijk

Zorghotel De Kim, in de duinen van Noordwijk, gaat vanaf de eerste week van januari samenwerken met behandelcentrum De Praktijk. Door deze nieuwe samenwerking is opnieuw een belangrijke stap gezet in de verdere verbetering van de zorg in De Kim.

‘Onze gasten kunnen met de komst van De Praktijk in het hotel naast fysiotherapie ook 7 dagen per week gebruik maken van onder meer manuele therapie, dry needling en acupunctuur. De Kim zet in op uitbreiding van complementaire zorg en op versterking van het zorgteam. Hierdoor is het mogelijk om gasten met een licht tot midden complexe zorgvraag nog beter te ondersteunen in hun herstel of bij de voorbereiding op een ingreep of operatie’, vertelt Leontine de Groot a.i. directeur- bestuurder van Zorghotel De Kim.

De Praktijk is een fysiotherapie- en acupunctuurpraktijk met zes vestigingen in Noordwijk, Noordwijkerhout en Voorhout. ‘De therapeuten van De Praktijk maken de vertaalslag naar preventieve- en complementaire zorg vanuit een holistische benadering. Ons team wil de gasten van De Kim helpen om inzicht te krijgen in de eigen leefstijl. Wij zullen de herstelgast hierin adviseren in combinatie met persoonlijke behandelingen. Hierdoor zal de start van de revalidatie zo optimaal mogelijk zijn’, vertelt Hans van den Bosch, mede-eigenaar van De Praktijk.

‘Wij kijken er naar uit om de zorggasten van De Kim niet enkel te behandelen wat binnen een zorgprotocol past maar ook persoonlijk te ondersteunen. Dit alles doen we vanuit enorme interesse en liefde voor het vak. De Kim is in heel Nederland een bekend en een enorm gewaardeerd zorghotel. De gasten worden verzorgd door een fantastische zorgteam. Wij zijn trots daar deel van uit te mogen maken’, besluit Van den Bosch.

Met deze nieuwe samenwerking neemt Zorghotel De Kim vanaf januari, na dertig jaar afscheid van Wantveld Fysiotherapie. ‘Wij bedanken de fysiotherapeuten van Wantveld voor hun geweldige inzet en betrokkenheid. Zij behandelen onze gasten naar grote tevredenheid’ besluit De Groot.

In het nieuwe jaar zal ook de bovenste etage van het zorghotel met panoramaterras worden aangepakt. Hier komen na een grondige verbouwing een behandelkamer voor de fysiotherapeuten en andere behandelaars, een oefenruimte met moderne apparatuur en een kappers- schoonheidssalon. Ook het terras wordt opnieuw ingericht.

Blijf in contact
met Zorghotel De Kim!

Wees als eerste op de hoogte van onze arrangementen, uitbreiding van onze services en meer.

Door mij aan te melden, ga ik ermee akkoord dat Zorghotel De Kim mij e-mails stuurt met nieuws en aanbiedingen. Ik kan mij ten allen tijden afmelden. Ik heb de privacyverklaring van De Kim gezien.

Wacht!

Niet gevonden wat je zocht? Vraag het ons. Wij helpen je graag.

×