ANBI

De meeste mensen steunen tijdens hun leven een goed doel. Ze vullen met wat euro’s de collectebus of maken een bedrag over naar aanleiding van een spotje of giro 555 actie. Steeds meer mensen besluiten daarnaast ook hun nalatenschap te schenken. Dit kan ook aan Zorghotel De Kim of aan de Vereniging Willen is Kunnen. Zo dragen ze ook na hun overlijden bij aan de zorg in ons hotel.

Helaas heeft De Kim op dit moment nog geen ANBI status. Mocht u een bedrag willen schenken of nalaten, dan kan dit via de Vereniging Willen is Kunnen die al wel over een ANBI status beschikt. Daarmee is het mogelijke om belastingvrij te schenken. We wenden de schenkingen en giften graag aan voor de wensen van onze weldoeners. Als u een specifieke bestemming of doel voor ogen heeft, nemen we hier graag kennis van bij de ontvangst van de gift of schenking.

Blijf in contact
met Zorghotel De Kim!

Wees als eerste op de hoogte van onze arrangementen, uitbreiding van onze services en meer.

Door mij aan te melden, ga ik ermee akkoord dat Zorghotel De Kim mij e-mails stuurt met nieuws en aanbiedingen. Ik kan mij ten allen tijden afmelden. Ik heb de privacyverklaring van De Kim gezien.

Wacht!

Niet gevonden wat je zocht? Vraag het ons. Wij helpen je graag.

×