Over ons

Zorghotel De Kim is in 1991 opgericht en sindsdien een toonaangevend zorghotel aan de kust van de Zuid-Hollandse badplaats Noordwijk. Het hotel heeft ruimte voor 44 gasten die in meer of mindere mate zorg nodig hebben na een operatie van bijvoorbeeld een heup of knie maar ook na andere operaties, ingrepen of een behandeling.

Maar het hotel ontvangt ook gasten die even op adem willen komen na een moeilijke periode of die de laatste fase van hun herstelproces na ziekte in een hotel in een vakantiesetting willen doorbrengen. Tot slot is er ook een beperkt aantal gasten dat voor een vakantieverblijf komt.

De Kim is het enige zorghotel dat in handen is van een vereniging. Willen is Kunnen (WiK) ondersteunt haar leden financieel wanneer ze herstellen in het zorghotel. Hoe langer iemand lid is van de vereniging, hoe hoger de tegemoetkoming in de kosten van het verblijf.

Meer informatie

Blijf in contact
met Zorghotel De Kim!

Wees als eerste op de hoogte van onze arrangementen, uitbreiding van onze services en meer.

Door mij aan te melden, ga ik ermee akkoord dat Zorghotel De Kim mij e-mails stuurt met nieuws en aanbiedingen. Ik kan mij ten allen tijden afmelden. Ik heb de privacyverklaring van De Kim gezien.

Wacht!

Niet gevonden wat je zocht? Vraag het ons. Wij helpen je graag.

×