Vakantieverblijf

Zorghotel De Kim ligt in de duinen van Noordwijk, op nog geen 50 meter van het strand. Voor een onbezorgde vakantie of weekendje weg, kunt u bij ons terecht.

Het zorghotel heeft 40 prachtig ingerichte hotelkamers. Een groot deel van onze kamers beschikt over een balkon. De kamers zijn ingericht naar de zorgbehoefte van onze gasten. Zo beschikt iedere kamer over één of twee elektrische zorgbedden en is het badkamer sanitair aangepast. In ons restaurant kunt u genieten van heerlijk gerechten die door onze koks vers worden bereid.

De chef-kok en zijn team houden rekening met eventuele dieetwensen. Naast een ruim restaurant heeft het hotel óók een terras. Met de lift naar de bovenste verdieping kom je op ons dakterras met uitzicht op zee en de kustplaats. Voor elke vakantie, ongeacht het seizoen, is het heerlijk vertoeven in het ons hotel.

Reserveer uw vakantieverblijf

Blijf in contact
met Zorghotel De Kim!

Wees als eerste op de hoogte van onze arrangementen, uitbreiding van onze services en meer.

Door mij aan te melden, ga ik ermee akkoord dat Zorghotel De Kim mij e-mails stuurt met nieuws en aanbiedingen. Ik kan mij ten allen tijden afmelden. Ik heb de privacyverklaring van De Kim gezien.

Wacht!

Niet gevonden wat je zocht? Vraag het ons. Wij helpen je graag.

×