Zorgaanbod

De Kim is een hotel waar zorg wordt geleverd, vergelijkbaar met de thuiszorg. Het belangrijke luxe verschil hierin is: Het zorgteam is in huis. Gedurende de nacht is er in geval van nood een slaapwacht die voor acute zaken oproepbaar is. Het zorgteam bestaat uit verpleegkundige en verzorgende IG. Er wordt net als in de thuiszorg multidisciplinair samen gewerkt met fysiotherapeuten, diëtisten en ergotherapeuten.

De Kim biedt verschillende mogelijkheden voor een tijdelijk verblijf. Het kan gaan om:

  • Herstelzorg
  • Revalidatiezorg
  • Mantelzorg & Respijtzorg
  • Preoperatieve zorg
  • Preventie zorg
  • Vakantie(zorg)
  • Aanvullende zorg

Het zorghotel ontvangt geregeld mantelzorgers met hun partners die tijdens het verblijf op adem komen. Afhankelijk van de zorgverzekeraar worden de verblijfs- en servicekosten (deels) vergoed uit de aanvullende verzekering. Soms worden de kosten voor de mantelzorger ook vergoed. Dit verschilt per gemeente en/of zorgverzekeraar. U kunt dit zelf navragen bij uw gemeente of ziektekosten verzekeraar.

Naast zorg biedt De Kim een scala aan aanvullende zorg, zoals de coördinatie en het organiseren van de zorg en nazorg. Vanuit een integrale visie heeft complementaire zorg een belangrijke plaats, denk hierbij aan voetreflextherapie, orthomoleculaire therapie, mindfulness, mental coaching en yoga. Er is dus voldoende aanbod waarin iedere zorggast een keuze kan maken.

Soms kan een goed gesprek ook veel doen. Onze medewerkers of de mental coach luisteren naar uw verhaal en zullen troost bieden op moeilijke momenten. Gelukkig wordt er ook veel gelachen en hebben de gasten steun aan elkaar. Samen herstellen gaat beter en sneller!

Wanneer een gast voldoende is hersteld om terug te keren naar huis kan in overleg met de gast nazorg voor thuis worden geregeld. Wij doen er tijdens het verblijf alles aan om onze gasten zo zelfredzaam mogelijk naar huis te laten keren.

Blijf in contact
met Zorghotel De Kim!

Wees als eerste op de hoogte van onze arrangementen, uitbreiding van onze services en meer.

Door mij aan te melden, ga ik ermee akkoord dat Zorghotel De Kim mij e-mails stuurt met nieuws en aanbiedingen. Ik kan mij ten allen tijden afmelden. Ik heb de privacyverklaring van De Kim gezien.

Wacht!

Niet gevonden wat je zocht? Vraag het ons. Wij helpen je graag.

×