Het bestuur

Het team zet de aankomende jaren een belangrijke stap in de verdere professionalisering en digitalisering van de zorg. De Kim zet ook in op versterking van het Zorgteam met extra opleidingen voor de medewerkers. Hierdoor is het mogelijk om gasten met een bredere of complexere zorgvraag te kunnen ontvangen. De Kim is qua zorgaanbod te vergelijken met Thuiszorg en biedt laag tot midden complexe zorg aan. Voorafgaande aan een reservering, bespreken we met de gast de zorgbehoefte en bepalen we of we daaraan gegarandeerd kunnen voldoen.

Ook aan positionering van het zorghotel wordt hard gewerkt. Veel mensen, waaronder zorgprofessionals kennen ons nog niet of weten niet goed wat we voor hen of hun patiënten kunnen betekenen. De Kim is echt dé brug tussen ziekenhuis of revalidatiecentrum en thuis.

Een derde belangrijk onderwerp is de huisvesting en hotelfaciliteiten. Een pand dat intensief wordt gebruikt, vraagt voortdurend om onderhoud. Daarnaast zijn we voornemens om een aantal faciliteiten te moderniseren en plaats te maken voor complementair zorgaanbod en activiteiten die het herstel en verblijf van de gasten zo goed en aangenaam mogelijk maken.

Onze statuten en jaarverslagen kunnen per- email worden aangevraagd.

Blijf in contact
met Zorghotel De Kim!

Wees als eerste op de hoogte van onze arrangementen, uitbreiding van onze services en meer.

Door mij aan te melden, ga ik ermee akkoord dat Zorghotel De Kim mij e-mails stuurt met nieuws en aanbiedingen. Ik kan mij ten allen tijden afmelden. Ik heb de privacyverklaring van De Kim gezien.

Wacht!

Niet gevonden wat je zocht? Vraag het ons. Wij helpen je graag.

×