Recensies

Regelmatig ontvangen wij van onze gasten leuke, enthousiaste, kritische en soms ook ontroerende reacties. Wij zijn continu bezig om onze dienstverlening te verbeteren. Uw stem is van daarom waarde. Laat uw reactie onderaan deze pagina achter. Na goedkeuring zal deze op de pagina verschijnen.

Wij zijn ook benieuwd naar uw mening!Reacties

  1. Na mijn heupoperatie heb ik ervoor gekozen om bij te komen in de Kim, een heel verstandige keus. Het eten is fantastisch, de zorg hartverwarmend, kortom een prima plek om op kracht te komen, echt een aanrader.

  2. Een verblijf in De Kim is altijd een feestje. Het gevoel van welkom zijn is sterk. Het eten is er heerlijk en er zijn geen bezoektijden zodat ik dat allemaal zelf kan regelen.

  3. Het was goed om hier weer te zijn: frisse kamers, het heerlijk eten, de zee… Maar wat is een gebouw zonder mensen? Het personeel maakt De Kim. Dankjewel huishoudelijke dienst, medisch en paramedisch personeel, restaurantmedewerkers en wie ik vergeten ben. Kom zeker terug, al dan niet om te revalideren.

  4. Zou er nog zorg zijn na het ziekenhuis. Allemaal verzorgingshuizen maar dat is niet wat ik zoek. Totdat mijn oog viel op “de Kim” . Op de website zag ik wat voor zorg ik kon verwachten. Omdat het zo goed beviel heb ik nog 10 dagen bijgeboekt om verder te herstellen.

  5. Wat een heerlijke plek om bij te komen na heupoperaties. Lieve mensen, een luisterend oor , goede verzorging en lekker eten. Een warm bad voor mij.
    Blij om te weten , dat deze plek er is, want ik kom zeker terug, als ik weer een veilige plek nodig heb bij herstel.
    Ook wat bezoek betreft volkomen ontspannen sfeer, terwijl de corona regels in acht werden genomen. Geweldig

  6. ik ben hier een week geweest na een knieprothese. Vanaf dag 1 voelde ik me zeer welkom en professioneel begeleid. Zowel de verpleging, huishoudelijke dienst, restaurant personeel, fysiotherapie en receptie waren allemaal toppie ! De kwaliteit van het eten was op niveau van een sterrenrestaurant en iedere dag afwisselend en zeer smaakvol. De kamer is van alle gemakken voorzien en niets is teveel als je het vraagt. Kortom: bij een volgende revalidatie kom ik zeker hier terug !!

Plaats een recensie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*