Retreat: APK for life

7 dagen luxe verwend worden aan het Noordwijkse strand

Een burn-out kan een zeer uitdagende en stressvolle periode zijn in uw leven. Het kan moeilijk zijn om te weten waar u moet beginnen met het herstellen van uw energie en het vinden van balans in uw leven

Ontdek het retreat!

De ervaren coaches en therapeuten van Burn Out Poli staan voor u klaar om u dagelijks te begeleiden tijdens deze reis naar innerlijke rust en balans. U krijgt de kans om te praten met gelijkgestemde mensen en te leren van hun ervaringen. Daarnaast krijgt u ook de kans om te genieten van heerlijke gezonde maaltijden en te ontspannen aan het strand of in de bosrijke natuur van Noordwijk bij Zorghotel De Kim.

Voor wie is het retreat?

Het burn-out retreat is bedoeld voor iedereen die de kans wil grijpen om te ontspannen en te herstellen in een rustige en serene omgeving. Als u op zoek bent naar een plek waar u kunt werken aan zowel uw mentale als fysieke gezondheid, dan is dit retreat iets voor u.

Dit retreat is ook voor mensen die zich niet kunnen veroorloven om drie maanden thuis op de bank te zitten, maar wel snel een verbetering willen voelen in een omgeving die speciaal voor hen is gecreëerd.

Tijdens uw verblijf zal u begeleid worden door ervaren coaches en therapeuten die u dagelijks ondersteunen op uw reis naar innerlijke rust en balans. U zal de gelegenheid hebben om te praten met gelijkgestemde mensen en te leren van hun ervaringen.

Na afloop van het retreat zal u zich als herboren voelen en ben u klaar om de uitdagingen van het dagelijkse leven weer aan te gaan. U hebt geleerd hoe u beter voor uzelf kunt zorgen en hoe u uwzelf kunt beschermen tegen een burn-out. Dit retreat is een waardevolle investering in uzelf en uw gezondheid, waardoor u met vernieuwde energie en veerkracht kunt floreren in het leven.

Zet vandaag uw eerste stap naar meer balans

Retreat: APK for life

  • Verblijf van 6 nachten, inclusief maaltijden
  • Dagelijks 1 coaching sessie door Burn Out Poli
  • De mogelijkheid om aan te sluiten bij Yoga 
  • De mogelijkheid aan te sluiten bij Mindfulness
  • Dagelijks mogelijkheid voor Thalasso wandelingwandeling in de Hollandse duinen
  • Dagelijkse begeleiding vanuit Burn Out Poli en ondersteuning vanuit Zorghotel De Kim.
  • U kunt het retreat als zakelijke kosten opvoeren.
  • Kleine groep, maximaal 9 plekken

Voor meer informatie en het gehele programma kunt u mailen naar onze partner Burn Out Poli.

Mail naar info@burnoutpoli.com

Blijf in contact
met Zorghotel De Kim!

Wees als eerste op de hoogte van onze arrangementen, uitbreiding van onze services en meer.

Door mij aan te melden, ga ik ermee akkoord dat Zorghotel De Kim mij e-mails stuurt met nieuws en aanbiedingen. Ik kan mij ten allen tijden afmelden. Ik heb de privacyverklaring van De Kim gezien.

Wacht!

Niet gevonden wat je zocht? Vraag het ons. Wij helpen je graag.

×