Medewerk(st)er Front Office (oproepkracht)

Ben jij op zoek naar een leuke baan waar je samenwerkt met een enthousiast team en geniet jij ervan om gasten te ontvangen en aanspreekpunt te zijn voor al hun vragen en doe je dat met een glimlach? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Waar ga je werken?

Zorghotel De Kim (www.zorghoteldekim.nl) is in 1991 opgericht en sindsdien een toonaangevend zorghotel aan de kust van de Zuid-Hollandse badplaats Noordwijk. Het hotel heeft 40 kamers met ruimte voor 44 gasten die in meer of mindere mate zorg nodig hebben na een operatie van bijvoorbeeld een heup of knie maar ook na andere operaties, ingrepen of een behandeling.

Maar het hotel ontvangt ook gasten die even op adem willen komen na een moeilijke periode of die de laatste fase van hun herstelproces na ziekte in een hotel in een vakantiesetting willen doorbrengen.

Tot slot is er ook een beperkt aantal gasten dat voor een vakantieverblijf komt.

De Kim is het enige zorghotel dat in handen is van een vereniging. De vereniging Willen is Kunnen (WiK) ondersteunt haar leden financieel wanneer ze herstellen in het zorghotel. Hoe langer iemand lid is van de vereniging, hoe hoger de tegemoetkoming in de kosten van het verblijf.

Welke werkzaamheden vallen binnen deze functie en hebben we jou voor nodig?

 • Als Frontoffice medewerkster ben jij de spil in het web van ons Zorghotel. Je verwelkomt onze gasten met open armen en zorgt ervoor dat zij zich direct thuis voelen. Jij bent een expert in het inchecken en uitchecken van onze gasten en houdt ons reserveringssysteem up-to-date;
 • Naast het afhandelen van financiële transacties, ben jij ook onze informatiegids. Je voorziet onze gasten van alle informatie die zij nodig hebben om hun verblijf bij ons zo aangenaam mogelijk te maken, zowel praktisch als toeristisch;
 • Als onze frontoffice medewerkster ben jij ook de stem aan de andere kant van de lijn. Jij beantwoordt inkomende telefoongesprekken en behandelt e-mails en brieven. Tevens maak je reserveringen en handel jij deze geheel af. Jouw professionele en vriendelijke aanpak zorgt ervoor dat onze gasten te allen tijde tevreden zijn met onze service;
 • Bij alles wat je doet, waarborg jij de kwaliteit en gastvrijheid van ons hotel. Je bent de eerste persoon die onze gasten zien en je zorgt ervoor dat hun verblijf onvergetelijk wordt. En mocht er onverhoopt toch iets niet naar wens zijn, dan ben jij degene die klachten behandelt en oplost met een proactieve en positieve houding.

Welke kwaliteiten gaan jou helpen om succesvol te zijn in deze functie?

 • Frontoffice ervaring is een pré;
 • Je moet zelfstandig beslissingen kunnen nemen;
 • Je moet om kunnen gaan met de vrijheid en de verantwoordelijkheden die bij deze functie komen kijken;
 • Je hebt de flexibiliteit en de mentaliteit die nodig is in de horeca. De receptie is geopend van maandag t/m vrijdag van 09:00 uur tot 17:00 uur en in de weekenden van 09:00 uur tot 14:00 uur;
 • Ervaring met het hotel systeem Opera (PMS=Property Management Systeem) is een pre;
 • Je bent een leuke collega die van nature een voortrekkersrol wil en kan vervullen en graag samenwerkt maar ook zelfstandig meters kan maken.

Wat krijg jij ervoor terug?

 • Een team met leuke en gemotiveerde collega’s;
 • De mogelijkheid om meer te leren en door te groeien;
 • Eventuele reiskostenvergoeding;
 • Een marktconform salaris (en vakantiegeld) op basis van kennis en ervaring;
 • Pensioenregeling.

We hopen dat je enthousiast geworden bent en je nodigen je uit om te solliciteren!

Wil jij deel uitmaken van ons inspirerende team en kan je niet wachten om onze gasten een onvergetelijke ervaring te bieden? Wij zijn erg benieuwd naar jou en jouw motivatie. Heb je nog vragen naar aanleiding van het lezen van de vacature? Neem dan contact op met Chanine van Eijsden via c.vaneijsden@zorghoteldekim.nl of via 0686819112.

Blijf in contact
met Zorghotel De Kim!

Wees als eerste op de hoogte van onze arrangementen, uitbreiding van onze services en meer.

Door mij aan te melden, ga ik ermee akkoord dat Zorghotel De Kim mij e-mails stuurt met nieuws en aanbiedingen. Ik kan mij ten allen tijden afmelden. Ik heb de privacyverklaring van De Kim gezien.

Wacht!

Niet gevonden wat je zocht? Vraag het ons. Wij helpen je graag.

×