Ben jij doordeweeks en in het weekend beschikbaar? Houd je van aanpakken en heb je een afgeronde koksopleiding? Solliciteer dan snel. Dit mag ook als je geen of nauwelijks ervaring hebt en/of ZZP’er bent. De werktijden variëren tussen 10.30 uur en 20.30 uur.
Functieomschrijving:
- Zelfstanding bereiden van lunch- en dinergerechten;
- Uitvoeren van bestellingen en deze in ontvangst nemen;
- Bewaken van de HACCP- regels;
- In teamverband samenstellen van de menu’s;
- Het schoonhouden van de keuken en de keukenapparatuur;
- Het aansturen van de spoelkeukenmedewerker.
Wij bieden
- Een nul-urencontract. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om een vast aantal uren per week te werken welke wij graag persoonlijk bespreken;
- Flexibele werktijden;
- Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling;
- Marktconform salaris en/of uurtarief;
- Een gezellig en professioneel team om in te werken.
Ben je geïnteresseerd? Kom gezellig langs voor een kennismaking en om de andere koks te leren kennen. Stuur een email voor het plannen van een afspraak via a.hoveling@zorghoteldekim.nl, Axel Hoveling | Chef-kok.