Zelfstandig werkend kok

Ben jij doordeweeks en in het weekend beschikbaar? Houd je van aanpakken en heb je een afgeronde koksopleiding? Solliciteer dan snel. Dit mag ook als je geen of nauwelijks ervaring hebt en/of ZZP’er bent. De werktijden variëren tussen 10.30 uur en 20.30 uur.

Functieomschrijving:

  • Zelfstanding bereiden van lunch- en dinergerechten;
  • Uitvoeren van bestellingen en deze in ontvangst nemen;
  • Bewaken van de HACCP- regels;
  • In teamverband samenstellen van de menu’s;
  • Het schoonhouden van de keuken en de keukenapparatuur;
  • Het aansturen van de spoelkeukenmedewerker.

Wij bieden

  • Een nul-urencontract. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om een vast aantal uren per week te werken welke wij graag persoonlijk bespreken;
  • Flexibele werktijden;
  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling;
  • Marktconform salaris en/of uurtarief;
  • Een gezellig en professioneel team om in te werken.

Ben je geïnteresseerd? Kom gezellig langs voor een kennismaking en om de andere koks te leren kennen. Stuur een email voor het plannen van een afspraak via a.hoveling@zorghoteldekim.nl, Axel Hoveling | Chef-kok.

Blijf in contact
met Zorghotel De Kim!

Wees als eerste op de hoogte van onze arrangementen, uitbreiding van onze services en meer.

Door mij aan te melden, ga ik ermee akkoord dat Zorghotel De Kim mij e-mails stuurt met nieuws en aanbiedingen. Ik kan mij ten allen tijden afmelden. Ik heb de privacyverklaring van De Kim gezien.

Wacht!

Niet gevonden wat je zocht? Vraag het ons. Wij helpen je graag.

×