Receptionist (m/v)


Receptionist M/V

Ben jij op zoek naar een flexibele en verantwoordelijke (bij)baan in Noordwijk aan Zee? Een baan die goed te combineren is met je studie of andere bezigheden? Dan komen we graag met je in contact. Dit mag ook als je geen of nauwelijks ervaring hebt en/of ZZP’er bent. De werktijden variëren tussen 08.30 – 17.30 uur

Lees meer

Ben jij op zoek naar een flexibele en verantwoordelijke (bij)baan in Noordwijk aan Zee? Een baan die goed te combineren is met je studie of andere bezigheden? Dan komen we graag met je in contact. Dit mag ook als je geen of nauwelijks ervaring hebt en/of ZZP’er bent. De werktijden variëren tussen 08.30 – 17.30 uur

Wij bieden:

 • Een nul-urencontract. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om een vast aantal uren per week te werken welke wij graag persoonlijk bespreken;
 • Flexibele werktijden;
 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling;
 • Marktconform salaris en/of uurtarief;
 • Een gezellig en professioneel team om in te werken.

Functieomschrijving:

 • Beantwoorden van de telefoon en e-mail;
 • Aannemen van nieuwe herstel- en vakantiereserveringen;
 • Bevestigen van reserveringen;
 • Maken van gastendossiers;
 • Informatie verstrekken (telefonisch, per e-mail en aan de receptie);
 • Beheren van de planning;
 • Ziekenhuizen en klinieken nabellen over aankomsten;
 • Gasten ontvangen aan de receptie;
 • Betalingen ontvangen en verwerken.

Ben je geïnteresseerd? Kom gezellig langs voor een kennismaking en om de andere medewerkers te leren kennen. Stuur een email voor het plannen van een afspraak via Patricia Sanders | Hotelmanager.

  Blijf in contact
  met Zorghotel De Kim!

  Wees als eerste op de hoogte van onze arrangementen, uitbreiding van onze services en meer.

  Door mij aan te melden, ga ik ermee akkoord dat Zorghotel De Kim mij e-mails stuurt met nieuws en aanbiedingen. Ik kan mij ten allen tijden afmelden. Ik heb de privacyverklaring van De Kim gezien.

  Let op!

  De begane grond van ons hotel wordt vernieuwd. Gasten kunnen van 8 mei t/m 8 juni lichte hinder ondervinden. U bent nog steeds van harte welkom.

  ×
  Herstelzorg na knieoperatie
  Tijdens een knieoperatie wordt het versleten kniegewricht vervangen door een knieprothese. Hierdoor kunt u beter en pijnloos bewegen. Na de knieoperatie kunt u terecht in Zorghotel De Kim. Wij bieden zorg en de faciliteiten die nodig zijn voor het herstel, zoals speciale revalidatie fysiotherapie en hulp bij uw persoonlijke verzorging.
  Herstelzorg na heupoperatie
  Nieuwe heup? Na de heupoperatie kunt u terecht in Zorghotel De Kim. Wij bieden zorg en de faciliteiten die nodig zijn voor het herstel, zoals speciale revalidatie-fysiotherapie en hulp bij uw persoonlijke verzorging. Zo leren onze fysiotherapeuten u om goed en soepel te bewegen en de dagelijkse handelingen zelf weer op te pakken.
  Herstelzorg na schouderoperatie
  Direct na de operatie kunt u terecht in ons zorghotel. Naast medische nazorg en fysiotherapie bieden wij ook uitgebreide hulp bij uw persoonlijke verzorging.
  Herstelzorg na voetoperatie
  Om het hele lichaam te kunnen dragen, zijn de voeten nodig. Het herstel van een operatie aan de voet kan dan ook knap lastig zijn. Wij bieden zorg en de faciliteiten die nodig zijn voor het herstel zoals fysiotherapie en hulp bij uw persoonlijke verzorging.
  Herstelzorg na een hand of pols operatie
  U hebt een operatie aan uw hand of pols ondergaan. Voor een goed herstel is het van belang dat u na de ingreep rust houdt en bepaalde oefeningen doet. Naast medische nazorg en fysiotherapie bieden wij ook uitgebreide hulp bij uw persoonlijke verzorging.
  Herstelzorg na beroerte of hartinfarct
  Na een beroerte of hartinfarct is het belangrijk om de conditie weer op te bouwen. Onze fysiotherapeut helpt u hier graag bij. Daarnaast kan onze mental coach helpen bij het verwerken van deze vervelende gebeurtenis.
  Herstelzorg na oncologische ingreep of behandeling
  De herstelzorg van De Kim is ook gericht op het herstel van een behandeling tegen kanker, zoals chemotherapie. Onze diëtiste, mental coach en fysiotherapeuten helpen graag mee aan uw herstel.
  Conditieopbouw vóór een operatie, ingreep of behandeling
  Het is belangrijk om zo fit mogelijk te zijn voordat u wordt geopereerd. Hierdoor wordt de kans op complicaties kleiner en herstelt u sneller. Met onze fysiotherapeuten kunt u werken aan uw conditie en kracht. Maar ook gezond eten is belangrijk als voorbereiding op een operatie. Onze diëtiste werkt samen met de chef-kok en helpt u bij het samenstellen van een dieet.
  Herstelzorg

  De Kim is een zorghotel dat laag tot midden complexe zorg verleent. Dit is vergelijkbaar met de zorg van de wijkverpleging (thuiszorg). Het zorgteam van ons zorghotel bestaat uit een team van verzorgenden en verpleegkundigen die 24 uur per dag aanwezig zijn. Voor de nacht hebben wij een slaapdienst. Onze gasten kunnen bij calamiteiten via een alarmknop of een telefoontje te allen tijde de verpleging oproepen. Deze is dan binnen enkele minuten bij u op de kamer.

  Revalidatiezorg

  In zorghotel De Kim bieden wij revalidatiezorg.
  Onze gasten kunnen voor deze zorg terecht bij onze fysiotherapeuten, de manueel therapeut en de ergotherapeut. Vanaf 2022 bieden wij ook acupunctuur en dry needling aan.

  Mantelzorg & Respijtzorg

  Zorghotel De Kim ontvangt regelmatig mantelzorgers met hun partners die tijdens het verblijf op adem komen. Het zorgteam van De Kim neemt de zorg volledig over van de vaak overbelaste mantelzorger. De regeling Respijtzorg maakt dit mogelijk. Onze medewerkers helpen mantelzorgers graag met het beantwoorden van vragen om een verblijf met respijtzorg mogelijk te maken.

  Voor onze zorggasten nemen wij als zorghotel meer taken van de mantelzorger over. Zo verzorgt ons keukenteam de maaltijden, wassen wij naast het beddengoed ook uw kleding, wordt u kamer schoongemaakt door de afdeling huishouding en bieden wij u een luisterend oor en een helpende hand daar waar nodig.

  Aanvullende zorg

  Naast de fysiotherapeut biedt ons hotel ook aanvullende zorg en services aan, zoals voetreflextherapie en diëtiek. Onze mental coach, schoonheidsspecialiste, pedicure en kapper maken hier ook onderdeel vanuit. In het restaurant van het hotel kunt u creatieve workshops volgen en interessante lezingen of concerten bijwonen.

  Preoperatieve zorg

  Het is belangrijk om zo fit mogelijk te zijn voordat u wordt geopereerd. Hierdoor wordt de kans op complicaties rondom of na een operatie kleiner en herstelt u sneller. Met onze fysiotherapeuten kunt u werken aan uw conditie en kracht. Maar ook gezond eten is belangrijk als voorbereiding op een operatie. Onze diëtiste werkt samen met de chef-kok en helpt u bij het samenstellen van een dieet.

  Preventie zorg

  Het doel van preventie is te zorgen dat onze gasten gezond blijven door hun gezondheid te bevorderen en te beschermen. Ons zorgteam richt zich op zowel het gedrag van onze gasten als op de fysieke en sociale omgeving. Het zorgteam wordt hierin ondersteunt door de fysiotherapeut, mental coach, diëtiste en de ergotherapeut.

  Vakantie(zorg)

  Voor een onbezorgde vakantie met de zorg op achtergrond kunt u ook bij ons terecht. Het is in Noordwijk heerlijk vertoeven in elk seizoen. Van uitwaaien in de herfst of winter tot relaxen op het strand in de zomer. Ons hotel ligt op nog geen 50 meter van het strand. Noordwijk aan Zee heeft een gezellig winkelgebied, op de weg ernaartoe komt u langs strandpaviljoens en terrassen.

  Voetreflextherapie

  Reflexzonetherapie is een veilige en natuurlijke behandeling die wordt toegepast bij (pijn)klachten, stress of een zwakke gezondheid. Hoe werkt het? Handen en voeten hebben reflexzones. Deze staan in verbinding met je organen, klieren, zenuwen, botten en weefsels en worden tijdens de behandeling gemasseerd. Hierdoor wordt de doorbloeding van het lichaam bevorderd en worden afvalstoffen sneller afgevoerd. Daarnaast zullen blokkades in de energiedoorstroming worden opgeheven.

  De Gezondheidscheck

  Tijdens het verblijf in De Kim kunt u deelnemen aan
  een gezondheidscheck.

  U ontvangt hiervoor de vragenlijst van Positieve Gezondheid welke u van tevoren in alle rust kunt invullen. De uitkomsten van deze lijst geven u mogelijkheden om een breder gesprek over uw gezondheid te voeren, over wat voor u belangrijk is.
  Nu en kijkend naar de toekomst. Dit gesprek wordt met u gevoerd door een wijkverpleegkundige die hiervoor speciaal is opgeleid.

  Wanneer u dit wenst kunnen verpleegkundigen van ons zorgteam een aantal tests bij u uitvoeren, zoals het meten van de bloeddruk, bloedsuiker en BMI.

  A Taste of Mindfulness

  Mindfulness is een wetenschappelijk onderbouwde methode die mensen leert om meer aandacht te geven aan het hier nu waardoor we ons beter bewust worden van onze gedachten, emoties en het effect hiervan op onze gezondheid en welbevinden. Mindfulness heeft effect op de executive functies uit de linkerhersenhelft zoals het (vooruit)denken, plannen en terugblikken. Je leert technieken om een druk hoofd tot rust te brengen en minder te piekeren. Mindfulness versterkt daarnaast ook het immuunsysteem en kan zorgen voor een afname van lichamelijk en psychologische klachten.

  De mindfulness sessies in De Kim zijn een laagdrempelige en interactieve kennismaking met de kracht van mindfulness. Het is praktisch met handige oefeningen voor tijdens het verblijf en thuis. Elke sessie leert je luisteren naar de signalen van je lichaam. Het helpt je om te vertragen en aandacht te geven aan jezelf. Zo kun je vanuit rust met frisse energie weer verder. U bent als gast van De Kim welkom om deze bijeenkomsten gratis bij te wonen.

  Stoelyoga

  Yoga is populair. Méér dan één miljoen Nederlanders zitten, staan of liggen regelmatig in een yogahouding. Yoga wordt steeds meer geaccepteerd als onderdeel van een gezond leven. Gasten van De Kim kunnen kosteloos terecht voor een les stoelyoga. Voor deze yogastijl gebruik je in plaats van een mat een stoel. Je hoeft je niet speciaal om te kleden en je mag zelfs je schoenen aanhouden als je dit prettig vindt. Een yogales in De Kim bestaat uit ademhalingsoefeningen, rek- en strekoefeningen om spieren en gewrichten soepeler te maken en de doorbloeding te verbeteren. De yogales wordt aangevuld met een aantal spierversterkende oefeningen en eindigt met een totale ontspanning.

  Therapeutic Touch

  Deze verpleegkundige handeling is wetenschappelijk erkend. De methode is gebaseerd op de gedachte dat de mens behalve uit het lichaam, de geest en de ziel, ook uit energie bestaat en dat die energie bij klachten en ziekte uit balans is. De zorgverlener helpt met de handen en gerichte aandacht volgens een vast stappenplan de balans te herstellen. Het is een korte, zachte behandeling die met liefdevolle aandacht wordt gegeven. Onderzoek bevestigt dat Therapeutic Touch angst, pijn en onrust vermindert. Deze handeling kan binnen de aanspraak wijkverpleging worden geïndiceerd en zal dan worden vergoed door de zorgverzekeraar. U kunt de kosten ook zelf vergoeden.

  Fysiotherapie

  Fysiotherapie is essentieel bij een goed herstel. Na een chirurgische ingreep is het prettig om te revalideren met behulp van ervaren en deskundige fysiotherapeuten van De Praktijk. Het zorghotel biedt daarom zeven dagen per week fysiotherapie en fysio fitness. Daarnaast kunnen onze gasten ook terecht voor psychosomatische therapie, sport fysio, fascia integratietherapie, manuele- en handtherapie. Fysiotherapie zit gedeeltelijk in het basispakket van de zorgverzekering. Wat u precies vergoed krijgt, hangt af van uw aanvullende verzekering. Wij raden u aan om de polis van de zorgverzekering voor de eerste behandeling te raadplegen.

  Voedingsadvies, dietiek en leefstijlcoaching

  Voeding maakt evenals bewegen en ontspanning onderdeel uit van een gezonde leefstijl. Dit is van belang bij preventie en behandeling van verschillende chronische aandoeningen, waaronder diabetes, kanker en hart- en vaatziekte.
  Het keukenteam van De Kim besteedt veel aandacht aan de bereiding van gezonde voeding en kan deze ook naar individuele wensen afstemmen. De Kim heeft een actieve samenwerking met diëtisten van Mind Body Health. Voor orthomoleculair advies kunnen gasten terecht bij Noordwijk Gezond. Raadpleeg de polisvoorwaarden van uw aanvullende zorgverzekering of neem contact op met de zorgverzekeraar voor de exacte regels rondom de vergoeding. U kunt de adviezen ook zelf vergoeden.

  Daarnaast kunnen gasten terecht voor de speciale menu’s van Proeftuin Noordwijk. Oude recepturen en ingrediënten worden nieuw leven ingeblazen door Noordwijkse topkoks. De badplaats was in de 18e en 19e eeuw hèt kruidencentrum van Nederland. Vooral met medicinale kruiden verwierf het internationale bekendheid.

  Acupunctuur

  Acupunctuur helpt bij een scala aan fysieke en mentale klachten. Deze alternatieve geneeswijze wordt toegepast bij zowel fysieke als mentale klachten. Acupunctuur is een klassieke Chinese behandelwijze waarbij de behandeling is gericht op het verstoorde energie- evenwicht (Yin-Yang). Een verstoring van de lichaamsbalans staat aan de basis van allerlei ziektes en klachten. De volgende klachten zijn goed te behandelen met acupunctuur: hoofdpijn, maag- darmproblemen, menstruatieklachten, lage rugpijn, vermoeidheid, stress en slaapstoornissen. Onze gasten kunnen terecht bij de goed getrainde en gecertificeerde acupuncturisten van De Praktijk in De Kim. Raadpleeg de polisvoorwaarden van uw aanvullende zorgverzekering of neem contact op met de zorgverzekeraar voor de exacte regels rondom de vergoeding. U kunt de behandeling ook zelf vergoeden.

  Massage

  Onze gasten kunnen tijdens het verblijf een ontspanningsmassage boeken.  Deze massage kan worden gecombineerd met holistische uitgangspunten.  Holistische massage beperkt zich niet tot een serie mechanische handelingen. Het wordt een totaalaanpak voor lichaam én geest. De masseur beschouwt het lichaam als dynamisch energiesysteem. De massage en de plantaardige oliën die gebruikt worden voor de behandeling zullen de energiestromen in het lichaam in evenwicht brengen. Raadpleeg de polisvoorwaarden van uw aanvullende zorgverzekering of neem contact op met de zorgverzekeraar voor de exacte regels rondom de vergoeding. U kunt de massage ook zelf vergoeden

  Mental coach

  Onze gasten kunnen terecht bij geestelijk begeleider Wendelijn van der Klaauw. Bij een geestelijk begeleider kan iemand in alle rust haar/zijn verhaal kwijt. Een vertrouwelijk gesprek over levensvragen en levenskracht. Raadpleeg de polisvoorwaarden van uw aanvullende zorgverzekering of neem contact op met de zorgverzekeraar voor de exacte regels rondom de vergoeding.

  Een geestelijk begeleider kan voor tal van situaties benaderd worden:

  -        Er gebeurt iets ingrijpends in uw leven
  -        Bij gevoelens van eenzaamheid en zinloosheid;
  -        De wens om gebeurtenissen een plek te geven;
  -        U heeft te maken met chronische of bedreigende ziekte;
  -        De laatste fase van het leven is aangebroken;
  -        Bij rouw en verlies.

  Wendelijn van der Klaauw | Geestelijk verzorger